Ünnepi Egyedi Ajándékok

A karácsonyi ünnep advent első vasárnapjától vízkereszt ünnepéig tartó meghitt időszak, amely felöleli a karácsonyi készülődést és ünneplést. A NANOCOBOX csapata leveszi a válláról a készülődés fáradtságait. A Karácsony közeledtével egyre nagyobb nyomás nehezedik ránk. Ajándékvásárlás, karácsonyfa- és díszbeszerzés, és még számos olyan kis probléma ,amivel foglalkozni kell. A béke és a szeretet ünnepe mára hektikus, csillogó-villogó, idegpróbáló stresszforrássá változott.

A NANOCOBOX a karácsonyi ünnepek alkalmával egyedi ajándékdobozok elkészítését is vállalja, vagy választhat a már meglévő kész ajándékaink közül is. Csak annyi dolga van, hogy felkeres minket, elmondja ELKÉPZELÉSÉT, mi pedig a kívánt formában és darabszámban biztosítjuk Önnek az ajándékcsomagokat.

A Karácsony a szeretet születésének ünnepe. Szeretet pedig bármikor születhet. Bárhol, bármelyik napon, bármelyik pillanatban. Hiszen az Első Karácsonyig az a nap is csak egy volt a sok közül. A szeretet születésétől vált Karácsonnyá.

“A karácsony nem csak egy nap, nem lehet csak egy nap, nem múlik a huszonnegyedik óra leteltével. Mert a karácsony egy érzés. A szeretet érzése.”

– Csitáry-Hock Tamás –

Ajándékcsomagjaink minőségi termékeket tartalmaznak, mint például ChocoMe, Raffaello és Jack Daniel’s termékek.