Egyedi ajándékok esküvőre

Egyedi ajándékok esküvőre

“Egyedi ajándékok esküvőre” – Esküvői ajándékok

“Egyszer csak beleszeretünk egy arcba, egy lénybe, és akkor tulajdonképpen kialszik bennünk az a valami, amit filozófiának mernék nevezni, vagyis többé nem teszem föl azt a kérdést: miért létezik? A szerelemben egyszerre egy lény megfoghatatlan módon annyira evidenssé válik létezésével, hogy nem kérdezzük többé: miért is létezik?”

– Pilinszky János –

A Nanoco Box csapata nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az esküvő és rendezvényszervező szolgáltatókat támogassa termékeivel. Önnek mint rendezvényszervező, vagy mint Ifijú Pár segítséget nyújtunk az ajándékok összeállításában és kiszállításában.

Termékeinkben minőségi édességek, kávék és kiegészítő termékek is helyet kapnak. Hamarosan indul az esküvői szezon, és ha ezt a olvassuk, akkor valószínűleg éppen ajándékot keresünk. Mivel a párok többsége pénzt szokott kérni, mert nem szeretne semmi feleslegeset kapni, azért érdemes valami egyedi kész ajándékot adni. Elektronikus boltunkban stresszmentesen tudsz vásárolni ajándékokat esküvői pároknak.

Termékválogatásunk széles köre biztosítja Önnek és Családjának a lehetőséget a tökéletes esküvői ajándékok kiválasztására.

Érdekesség (2020.04.29)

A Bankmonitor 2019. szeptemberi kutatása alapján körülbelül 3 millió forint az átlagköltsége egy magyar lagzinak, amelyből a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint mintegy 50 ezer az év első három negyedévében történik meg. Idén a koronavírus miatt március közepétől várhatóan ősz végéig körülbelül 46 ezer esküvőt kell átszervezni új időpontra. Az esküvői szolgáltatói piacon pedig ezzel egy időben megindult a verseny a párokért, az idei évre 138 milliárd forintra becsült piacon.

Több pár panaszkodik arról a közösségi média fórumain, hogy a 2020-as esküvőjét nem, vagy csak 15-20 százalékos felárral vállalja az idénre szerződtetett szolgáltató 2021 szombati napjain. A Ceremóniamester Szövetség 16 éve dolgozik a magyar esküvői piacon, ők azt tekintik egyedüli elfogadható magatartásnak, ha nem büntetik extra profit beszedésével a párokat.

forrás: Origo

Egyedi ajándékok esküvőre